%namn%
%email%

2015-03-12

Webb-tidningen
Oxelösund Nostalgica
med Mina Vänner
och Bloggen








Gudrun Kellerman till Galleri K

Konstföreningen Fokus har erbjudit Gudrun en utställning på Galleri K i Oxelösund. Utställningen varar från den 14:e mars och avslutas den 31:a mars vid lunchtid. Gudrun kommer att visa såväl oljemåleri som rakubränd keramisk skulptur i en utvecklad och genomarbetad stil som är hennes alldeles egen.

Vernissage lördagen den 14:e mars kl 10-14 i konstnärens närvaro; vernissagekort bifogas.


Reunions

I förra nyhetsbrevet önskade jag få intresseanmälningar, ej bindande, till två kommande återträffar i maj/början av juni. Till dags dato har endast ett 20-tal intresseanmälningar inkommit och det räcker ju inte för att ställa till med ett party.

Jag hoppas fortfarande på att ett större intresse finns och vill gärna få det bekräftat; maila mig på följande adress: Arne Johansson

Jag kommer dessutom att vara närvarande på Gudruns vernissage om någon önskar träffa mig för att diskutera saken.


Nyheter i webb-tidningen

Som den uppmärksamma läsare, av detta nyhetsbrev, du är så har du säkert uppmärksammat att bilden i brevhuvudet har ändrats; så har även huvudet i webb-tidningen, där är den dock dubbelt så stor.

En annan nyhet är att webb-tidningen fått en egen blogg som du kan använda för att kommunicera med alla som emellanåt kollar vad nytt som inkommit i webb-tidningen. Du når bloggen via länk i huvudmenyn överst på sidan.



Alla har vi varit yngre

Utifrån den digra samling bilder som Håkan Deck sänt mig så har jag plockat ut några bilder där ett antal personer visas upp i en tidigare upplaga. Men vilka är dessa personer och var är bilderna tagna? Bilderna finns i webb-tidningen och i bildarkivet under Mina Vänner





Copyright © 2014 Oxelösund Nostalgica
Kontakt: Epost Oxelösund Nostalgica Telefon: 0430-50600