Recent articles by Eva Karin Henderson
This author has not submitted any other articles.
Recent Articles about Brev från läsekretsen personer

Har funnit varandra Apr 12 13 by admin

Äntligen en sida att ösa minnen över Feb 23 13 by Eje Augustsson

En hälsning från Vancouver

category brev frn lsekretsen | personer | senaste nytt author Wednesday March 06, 2013 06:08author by Eva Karin Hendersonauthor email admin at oldoxelosund dot seauthor phone 0430-50600 Report this post to the editors

Hej Arne,
Jag fick ditt email via mitt gamla jobb och blev jätteglad att du fick tag i mig. Tänk att det har gått 50 år sedan vi gick ut skolan! Själv har jag bott i Canada i mer än 40 av de åren och har nog inte haft så mycket kontakt med Oxelösund eftersen mina föräldrar gick bort.

Nästan som hemma, i alla fall hos Eva Karin
Nästan som hemma, i alla fall hos Eva Karin

Jag skulle i alla fall tycka det vore kul om du kunde hålla mig informerad om vad som sker med jubileumsfesten även om jag tyvärr inte kan deltaga själv. Jag har planerat in en resa till Sverige i sommar men inte förrän i slutet av sommaren. Annars hade det varit mycket intressant att få träffa klass- och skolkamrater från den gamla tiden.
Jag kommer inte ihåg så många klasskamrater och jag har inga skolkort kvar från den tiden. Finns det någon källa på nätet där man kan få fram uppgifter om vilka som finns i avgångsklasserna från det året? Det skulle vara jätteintressant i så fall.

Bästa hälsningar
Eva (Karin) Henderson, född Eriksson

This page can be viewed in
English svenska
© 2001-2021 Oxelösund Nostalgica. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Oxelösund Nostalgica. Disclaimer | Privacy