Oxelösund Nostalgica     http://www.oldoxelosund.se

Misslyckad inbjudan kan bli dubbel fest

category frn redaktionen | aktuella evenemang | senaste nytt author Thursday May 01, 2014 09:17author by Arne Johanssonauthor email admin at oldoxelosund dot seauthor phone 0430-50600

Min, för ca 1 vecka sedan, invitation till 50-årsfest för Frösängsskolans avgångsår 1964 har stött på problem. Som, så vitt jag vet, är det den enda årskursen som haft regelbundna 5-årsfester och har därmed också en aktiv festkommitté som består av Siw Ohlsson Johansson och Yvonne Thollander Aho. Dessa har redan påbörjat planering för en fest i september. Kallelse till den festen kommer de f.d elever som slutade nian 1964 att få, dvs att de elever som valde en annan väg eller flyttade kommer inte att få inbjudan till den festen.

bs1624.jpg

Men nu är det så att jag bokat lokal, OXSS klubbstuga till fredagen den 13:e juni, och jag har haft kontakt med PA Catering som kan leverera mat.

Jag föreslår därför att en fest avhålls men med lite annan inriktning; det var många som jag inte hann prata med vid förra årets fest och jag antar att detta gäller ganska många av oss som var där.

Så jag tänker bjuda in samma gäng som förra året kompleterat med avgångsår 1964 där kanske ett antal inte har något emot dubbla fester eller av en eller annan orsak inte kan delta i september.

Avgångsår 1963 har jag epost-adresser till men det är sämre med avgångsår 1964 där jag endast har ett 15-tal epost-adresser. Men jag hoppas på att ni alla känner någon som känner någon etc. Uppdaterad lista på eftersökta finns på följande adress:

http://www.oldoxelosund.se/attachments/nyhetsbrev/sakna....html

Maila mig vare sig du är intresserad eller inte så jag vet om det blir nåpgon fest eller inte.
Arne Johansson
arne@oldoxelosund.se
0430-50600

bs1636.jpg

This page can be viewed in
English svenska
http://www.oldoxelosund.se/article/50

Oxelösund Nostalgica är en site där vem som så önskar kan publicera artiklar rörande Oxelösund i ett tidigare liv