En midsommarhälsning

category frn redaktionen | aktuella evenemang | senaste nytt author Tuesday June 17, 2014 06:50author by adminauthor email admin at oldoxelosund dot seauthor phone 0430-50600 Report this post to the editors

Så är det äntligen dags för midsommar. Som vi sett fram mot denna helg som bara ska bli så kul med alla fester, och med det vackra och varma vädret, bad i böljan den blå och allt i glada och trevliga vänners lag.

Midsommar på Harstena
Midsommar på Harstena

Nåja, väderprognosen ser inte särskilt lovande ut men man har ju trots allt varit med om värre midsomrar, som t.ex i början av 70-talet när jag i Helsingborg upplevde 8 grader på midsommarafton som sedan följdes av 9 grader på julafton. Så kallt ser det ändå inte ut att bli i år.

Så jag tackar er alla för det gågna året, det har varit kul med alla nya och framförallt gamla kontakter. Jag hoppas det fortsätter när vi åter hörs i slutet av sommaren.

Till er alla önskar jag en festlig midsommarhelg följd av en riktigt bra sommar; ha det gott!
Arne Johansson
arne@oldoxelosund.se
0430-50600

På väg till Harstena
På väg till Harstena

Midsommar på Harstena
Midsommar på Harstena

Midsommar på Harstena
Midsommar på Harstena

This page can be viewed in
English svenska
© 2001-2021 Oxelösund Nostalgica. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Oxelösund Nostalgica. Disclaimer | Privacy